Back

ⓘ Psikologi nyaéta widang élmu akademis jeung terapan anu aya hubungannana jeung studi ngeunaan pikiran, otak sarta kalakuan manusa. Psikologi ogé kakaitan jeung ..



                                               

Heroin, Putauw

Héroin dikenal sabagé putauw lantaran rupana anu bubuk ogé bodas. Sinonim héroin: Morphinan-3.6-alpha-Diol, 7.8-didehydro-4.5-alpha-Epoxy-17-Methyl-, Diacetate ; Diacetylmorphine; acetomorphine; diamorphine; 3.6-diacetyl morphine.

                                     

ⓘ Psikologi

Psikologi nyaéta widang élmu akademis jeung terapan anu aya hubungannana jeung studi ngeunaan pikiran, otak sarta kalakuan manusa. Psikologi ogé kakaitan jeung aplikasi pangaweruh éta dina anéka widang aktivitas manusa, kaasup masalah kahirupan sapopoé masing-masing individu jeung nambaan gangguan méntal.

                                     

1. Tumbu kaluar

  • en In-Mind, Quarterly Magazine for Social Psychology
  • it Ansia Psychology University of Rome Reséarch it
  • en Psychoworld.sk - human psychology news
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →