Back

ⓘ 3 April. 1882 – Robert Ford nelasan Jesse James. 2017 – Hiji bom ngajelegur di metro St. Petersburg, nelasan 14 jalma sarta nyideraan sababaraha urang lianna. 1 ..



                                               

Monkey D. Luffy

Monkey D. Luffy mangupakeun hiji budak leutik ti désa Fusha, manéhna mangrupa anak ti Monkey D. Dragon, manéhna ogé mangrupa incu ti pahlawan Angkatan Laut terkenal, nyaéta Laksamana Madya Monkey D. Garp. ogé Luffy kanyahoan janten sodara angkatna Portgas D. Ace anak ti Gol D. Roger jeung Portgas D. Ace nu dipiara ku Garp bareng jeung Luffy. Waktos kelompok Bajak Laut Rambut Beureum pimpinan Shanks berlabuh di désa Fusha, Luffy janten ngidolkeun ka figur Shanks, sampe manéhna boga cita-cita yén mun manéhna gede bakal janten bajak laut sapertos Shanks, bahkan anjeunna hayang janten Raja Baj ...

                                               

Ékstrapolasi Richardson

Dina analisis numeris, ékstrapolasi Richardson nyaéta métode akselerasi runtuyan, nu digunakeun pikeun ngabebenah rarata konvergénsi tina runtuyan. Dingaranan sanggeus kapanggih ku Lewis Fry Richardson, nu manggihan téhnik ieu dina mangsa awal abad ka-20.

                                               

Talaga Bodas

                                     

ⓘ 3 April

  • 1882 – Robert Ford nelasan Jesse James.
  • 2017 – Hiji bom ngajelegur di metro St. Petersburg, nelasan 14 jalma sarta nyideraan sababaraha urang lianna.
  • 1948 – Perang Tiis: Présidén AS Harry S. Truman néken Marshall Plan Rancangan Marshall, ngaluarkeun $5 miliyar pikeun ngabantuan 16 nagara.
  • 1968 – Martin Luther King Jr. nepikeun pidatona nu kawentar. Poé isukna manéhna aya nu nelasan.
  • 1936 – Bruno Richard Hauptmann dihukum mati alatan nyulik jeung nelasan Charles Augustus Lindbergh, Jr., orok anak pilot Charles Lindbergh.
  • 2013 – Leuwih ti 50 jalma palastra dina banjir ku alatan hujan gedé di La Plata jeung Buenos Aires, Argéntina.
  • 1996 – Kasangka Unabomber Theodore Kaczynski dicerek di kompartemenna di Montana, AS.
  • 1885 – Gottlieb Daimler meunangkeun paten Jérman pikeun disain mesinna.
  • 2009 – Jiverly Antares Wong tétémbakan di puseur imigrasi Asosiasi Sipil Amérika di Binghamton, New York, nelasan 13 jalma sarta nyideraan opat lianna méméh tuluy maéhan manéh.
  • 1981 – The Osborne 1, komputer jingjing nu jalan munggaran, diébréhkeun di West Coast Computer Faire di San Francisco.
  • 1559 – Perjangjian daméy Cateau-Cambrésis ditaréken, mungkas Perang Italia.
  • 1933 – Pangapungan munggaran ka saluhureun Puncak Everest ku Ékspédisi Pangapungan Puncak Everest Houston Inggris nu dipingpin ku Marquis ti Clydesdale sarta diwaragadan kun Lucy, Lady Houston.
  • 1973 – Martin Cooper ti Motorola ngajieun panggilan munggaran tina hp ka Joel S. Engel ti Laboratorium Bell.
  • 1942 – Perang Dunia II: Pasukan Jepang ngamimitian serangan ka pasukan AS jeung Philipina di Bobojong Bataan.
  • 1865 – Perang Sipil Amérika: Pasukan Union ngarebut Richmond, Viginia, puseur nagara Konféderasi Amérika.
  • 2018 – Panémbakan di kantor pusat YouTube, di San Bruno, California, ku saurang awéwé. Tilu urang taratu, sarta palakuna tuluy maéhan manéh.
  • 1946 – Létnan Jéndral Jepang Masaharu Homma dihukum mati di Philipina pikeun mingpin Pawéy Rajapati Bataan.
  • 1997 – Pangbantéyan Thalit dimimitian di Aljazair; Kajaba ti saurang sakabéh 53 jalma pangeusi Thalit ditarelasan ku gérilya.
  • 2000 – Amérika Sarikat v. Microsoft Corp.: Microsoft dituduh geus ngalanggar hukum antitrust AS ku nyimpenan" mangpirang-pirang thumb ” di para pasaingna.
  • 2008 – Maskapai ATA, nu kungsi jadi hiji tina sapuluh pasawat pangangkut sarta pasawat séwaan panggedéna di AS, nyatakeun bangkrut pikeun kadua kalian dina jero lima taun sarta nutup sakabéh operasina.
  • 2016 – The Panama Papers, bocoran dokumén-dokumén hukum, ngabolékerkeun informasi ngeunaan 214.488 pausahaan leupas basisir.
  • 1974 – Topan Super 1974, tiupan tornado kadua panggedéna dina catetan sajarah Sabada Tiupan Super 2011. Korban jiwa 315, sarta ampir kana 5.500 cidera.
  • 1975 – Bobby Fischer nolak maén ngalawan Anatoly Karpov, ngaleupas gelar Juara Dunia ka Karpov.
  • 2010 – Pausahaan Apple medalkeun entragan munggaran iPad, hiji komputer tablet.
                                     

1. Nu babar

  • 1986 – Amanda Bynes, artis Amérika
  • 1980 – Dewi Sandra, artis Indonésia
  • 1998 – Paris Jackson, artis Amérika
  • 1930 – Helmut Kohl, kanselir Jérman td. 2017
  • 1982 – Cobie Smulders, artis Kanada
  • 1924 – Marlon Brando, aktor Amérika td. 2004
  • 1961 – Eddie Murphy, aktor Amérika
  • 1958 – Alec Baldwin, aktor Amérika
  • 1985 – Leona Lewis, tukang ngawih Inggris
  • 1968 – Sebastian Bach, rocker Skid Row
  • 1798 – Charles Wilkes, pangjalajah Amérika td.1877
  • 1783 – Washington Irving, pangarang Amérika td. 1859
                                               

Tougher Than Leather (album Willie Nelson)

"Somewhere in Texas, Pt. 1" - 00:53 "Nobody Slides, My Friend" - 1:39 "Little Old Fashioned Karma" - 3:18 "My Love for the Rose" - 00:37 "Tougher Than Leather" - 4:53 "Changing Skies" - 00:54 "Summer of Roses" - 3:12 "Somewhere in Texas, Pt. 2" - 00:55 "The Convict and the Rose" - 3:52 "I Am the Forest" - 4:17 "Changing Skies" - 3:03 "The Beer Barrel Polka" - 2:43

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →