Back

ⓘ Wikipédia nyaéta énsiklopédi nu dijieun ngagunakeun software wiki. Hartina, singsaha waé dihaturan ilubiung, kalayan bisa ngarobah atawa ngeusian artikel énsikl ..



                                               

Lisénsi Dokumén Bébas GNU

Lisénsi Dokumén Bébas GNU nyaéta lisénsi copyleft pikeun eusi nu bébas. Disusun ku Free Software Foundation pikeun proyék GNU. Téks resmi lisénsi vérsi 1.2 bisa ditingal di. Lisénsi ieu dipaké pikeun sarupaning nu ditulis ngeunaan cara ngagunakeun software, ogé pikeun tulisan séjén nu dipaké salaku acuan atawa pikeun nulungan anjeun dina naon baé. Lisénsi ieu nyebutkeun yén anjeun diwidian pikeun nyalin atawa ngarobah tulisanana, sarta anjeun bisa ngajual salinan ieu. Mun anjeun ngajual dina jumlah nu réa, you have to maké it éasy for péople maké changes to it as well. Wikipédia ngagunakeu ...

                                               

Tabel lambang matematis

Matematika mindeng pisan ngagunakeunsakumpulan lambang pikeun éksprési matematisna. Pikeun nu icikibung dina widang matematik mah, moal kukumaha, tapi pikeun nu arang nempo, sigana kudu mindeng ngapalkeun. Di handap ieu dibéréndélkeun rupa-rupa lambang matematis katut ngarana, éjahanana, jeung saeutik dadaranana. Catetan: Mun sababaraha lambang teu némbongan sakumaha mistina, panyaksrak anjeun can sagemblengna ngalarapkeun HTML 4 character entities, atawa anjeun kudu nginstal aksara tambahan. Anjeun bisa mariksa panyaksrak anjeun di dieu. Mun sababaraha lambang ieu dipaké dina artikel Wiki ...

                                               

Wikipédia:Transklusi

Transklusi hartina ngasupkeun eusi hiji dokumén kana dokumén lianna maké rujukan. Dina transklusi Wikipédia, software MediaWiki baris nujul kana eusi hiji kaca, citakan, keur ngasupkeun kana eusi kaca lianna, kaca tujuan. Sarua jeung ieu cara, ngaran kaca bisa jadi hiji tutumbu ku cara nempatkeun ngaranna dina jero kurung pasagi ganda, kaca ngaran bisa jadi hiji citakan ku cara nempatkeunnana dina jero kurung kurawal ganda. Parobahan-parobahan nu diterapkeun kana ieu citakan tuluy diréfléksikeun dina sakabéh kaca kana kaca mana waé nu geus ditransklusi sok sanajan sakapeung perlu ngaberesi ...

                                               

Wikipédia:Sub kaca

Sub kaca nyaéta kaca anu ngandung "/" dina ngaran kacana. Ieu fitur téh teu disadiakeun dina rohangan ngaran utama, ku kituna artikel dina rohangan ngaran utama teu kawengku dina pedaran ieu. Subkaca dianggap minangka subordinat tina kaca utamana jeung bakal miboga judul ngahasilkeun Wikipédia:Variabel kalawan dibéré tutumbu sacara otomatis.

                                               

Ramatloka

Ramatloka nyaéta sakumpulan ramatkaca, nyaéa dokumén HTML/XHTML nu bisa dibuka ngaliwatan HTTP na Internét. Kaca-kaca ramatloka dibuka tina akar umum URL, imahkacana, nu biasana aya/diteundeun dina server fisik nu sarua. URL nyusun kaca-kacana dina rupa hambalan-hambalan/hirarki, najan hyperlink di antarana nangtukeun kumaha nu maca nangkep struktur beuleugeunjeurna sarta kumaha lalu lintas ramat ngalir di antara bagian-bagian lokana. Sababaraha bagian ti ramatloka merlukeun daptar, nu kudu dibayar, misalna, unggal bulan, atawa gratis. Contonya nyaéta loka-loka pornografi Internét, warta, ...

                                               

Kaawakan

Kecap kaawakan mangrupa hiji falsafah urang Sunda anu jero tur pohara pentingna dina kahirupan, kaawakan téh hartina pas, klop, saimbang, saluyu atawa mantes jeung diri. Jalma nu kaawakan dina hiji perkara hartina pantes jeung bisa mawa diri. Merhatikeun kaawakan- henteuna penting pikeun kontrol kahirupan, manusa sakuduna ngalakukeun hiji perkara téh nu kaawakan ku dirina, mikahayang nu teu kaawakan bakal teu mantes kana diri, cawérang, diseungseurikeun ku batur, euweuh ajrihna, ka dituna mah cilaka ku pamolah sorangan. Hanjakalna, dina kahirupan sabudeureun urang, réa jalma mikahayang ata ...

Wikipédia
                                     

ⓘ Wikipédia

Wikipédia nyaéta énsiklopédi nu dijieun ngagunakeun software wiki. Hartina, singsaha waé dihaturan ilubiung, kalayan bisa ngarobah atawa ngeusian artikel énsiklopédina. Ieu proyék téh dimimitian 15 Januari 2001, nu mangrupa divisi nirlaba ti Yayasan Wikimédia. Mun artikel tina sakumna basa digabungkeun, kiwari geus leuwih ti sajuta artikel, nu ampir satengahna dina basa Inggris.

Wikipédia téh disusun dina rupa-rupa basa kalayan sipatna nembrak. Wikipédia Basa Sunda mimiti dilalanyahan bulan Maret 2004, anu tujuanana sangkan basa Sunda bisa ngungkulan jeung ngigelan kamajuan jaman. Mudah-mudahan mangpaat pikeun urang Sunda, sarta masarakat umumna.

Tafsir
                                               

Tafsir

Tafsir sacara etimologi, tafsir hartosna ngajelaskeun الايضاح, nerangkeun التبيين, nampakeun الاظهار, nganyibakeun الكشف jeung ngarincikeun التفصيل. Tafsir asalna tina isim masdar tina wajan تفعيل. Kecap tafsir tina bahasa arab nyaéta يفسّر تفسيرا فسّر anu ngabogaan arti nyaéta ngajelaskeun.

A & W Restoran
                                               

A & W Restoran

A & W Restoran mangrupa kumpulan réstoran hidangan sarta réstoran hidangan anu kalan ku eoti na beers. A & W ieu persis franchise puseur dagang utama: waralaba dimimitian di California di sabudeureun 1921. Simkuring nampi pangakuan ti tina pasangan Roy W. Allen jeung Frank Wright. Menu restoran hidangan, tapi henteu dugi ka Hamburger s, Perancis fries tur panas anjing. Hidangan di loba tempat di sakuliah dunya sarta mibanda AS.

Carls Jr.
                                               

Carls Jr.

Jr Carl mangrupa ranté tina réstoran dahareun gancang anu mindeng dina West Coast tina Amérika Sarikat. Dimimitian di Carl Karcher jeung tahan réstoran CKE

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →