Back

ⓘ Sinyal, téhnik listrik. Citakan:Wiktionarypar2 Sinyal, Signal, signals, signaling, atawa signalling bisa ngarujuk kana: Konsép ilmiah Sinyal biologi, mangrupa k ..



                                     

ⓘ Sinyal (téhnik listrik)

Citakan:Wiktionarypar2

Sinyal, Signal, signals, signaling, atawa signalling bisa ngarujuk kana:

Konsép ilmiah
  • Sinyal biologi, mangrupa kagiatan komunikasi elektrokimia dina jero awak organisme
  • Pamrosésan sinyal, atawa pamrosesan sinyal nyaéta widang téhnik anu digunakeun pikeun nyaring informasi tina sinyal
  • Cell signaling, atawa sinyaling sel, dina biologi, mangrupa sistem komunikasi anu ngatur kagiatan sel dasar jeung ngoordinasikeun tindakan-tindakan sel
  • Sinyal téhnik listrik, mangrupa kuantitas anu robah-robah anu bisa mawa informasi.
Komputer
  • Sinyal jeung selot, pola rancangan sofwer anu digerakkeun ku sinyal
  • Pamrograman sinyal, pamrograman anu digerakkeun ku kajadian
  • Sinyal kompiyuter, sahiji kajadian, pesen, atawa struktur data anu dipancarkeun di antara prosés-prosés dina jero kompuiyuter
Komunikasi
  • Munara pangawas laut
  • Sinyal kareta api
  • Semafor
  • Lampu pangatur jalan kandaraan
  • Sinyal digunakeun dina rupa-rupa jinis angkutan
  • Sinyal haseup Tingali ogé Kategori:Telekomunikasi Jaman Baheula
  • Teori sinyaling dina biologi, mangrupa téori anu netepkeun kumaha organisme ngirim sinyal ngeunaan kaayaannana ka organisme lianna
  • Sinyaling telekomunikasi, bagian tina protokol atawa aturan anu lumaku dina jero alat télékomunikasi
  • Sinyal militer, sahiji ngaran anu ngarujuk kana komunikasi militer
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →