Back

ⓘ Sajarah Jepang. Tulisan sajarah Jepang dimimitian ku tulisan nu méh sarua dina sajarah Chinese ti abad kahiji masehi. Sanajan kitu, panalungtikan arkéologi némb ..



                                               

DAMRI

DAMRI nyaéta kapanjangan tina Djawatan Angkoetan Motor Repoeblik Indonésia nu dibentuk dumasar Makloemat Kementerian Perhoeboengan RI No.01/DAMRI/46 tanggal 25 Nopember 1946 nu tugas utamana ngayakeun angkutan jalma jeung barang di jalan kku ngagunakeun kendaraan motor.

Sajarah Jepang
                                     

ⓘ Sajarah Jepang

Tulisan sajarah Jepang dimimitian ku tulisan nu méh sarua dina sajarah Chinese ti abad kahiji masehi. Sanajan kitu, panalungtikan arkéologi némbongkeun yén jalma geus hirup di kapuloan Jepang dina awal période paleolitik luhur. Sanggeus umur-es tamat, kira-kira 12.000 SM, ekosistim Kapuloan Jepang mangrupa kahirupan manusa, bukti mimiti nu kapanggih nyaéta keramik salila périodeu Jōmon. Sajarah Jepang kaselang ku périodeu isolasi nu panjang, nu sacara radikal ilaharna revolusioner, kapangaruhan ku dunya luar.

                                     

1. Rujukan

  • This article contains material from the Library of Congress Country Studies, which are United States government publications in the public domain. - Japan
                                     

2. Tumbu kaluar

  • Ringkesan krolonogi Sajarah Budaya Jepang
  • SengokuDaimyo.com, ramatloka pangarang Samurai jeung ahli sajarah Anthony J. Bryant
  • Bibliografi Sajarah Jepang nepi ka taun 1912, Universitas Cambridge.
  • Historiographical Institute - The University of Tokyo 東京大学史料編纂所
  • Database sajarah Jepang
  • Basa Jepang 日本古代史料本文データ Downloadable lzh compressed files of Japanese historical texts.
  • National Museum of Japanese History
  • Basa Jepang 古代史獺祭 Many online historical texts from Japanese, Chinese, Koréan related to history of Japan.
  • Sajarang Jepang dina Periode Seni Edo
  • Kaca Sajarah Samurai Jepang, catetan ngeunaan sajarah Jepang
  • English translation of the Wei Zhi
  • Basa Jepang J-Texts 日本文学電子図書館 Many Japan historical literature texts
  • 古事記~往古之追慕~Big5 Chinese Many online Japanese historical texts, e.g. the Rikkokushi, Dainihonshi and more.
  • Proyek Dokumentasi Sajarah Jepang ku Christopher Spackman. Ieu citakan diawaskeun ku GFDL, sabab kitu bisa dipaké salaku sumber Wikipedia.
  • Yamada Sho 2002. Politics and Personality: Japans Worst Archaeology Scandal, Harvard Asia Quarterly Vol. VI, No. 3. In-depth commentary on the extensive fraud that took place in archéology in Japan over a 20-yéar period.

Citakan:Asia in topic

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →