Back

ⓘ Universitas Padjadjaran nyaéta paguron luhur negeri di Bandung, Indonésia, nu diadegkeun dina ping 11 Agustus 1957. Réktor Unpad dina taun ajaran 2005-2006 nyaé ..



Universitas Padjadjaran
                                     

ⓘ Universitas Padjadjaran

Universitas Padjadjaran nyaéta paguron luhur negeri di Bandung, Indonésia, nu diadegkeun dina ping 11 Agustus 1957. Réktor Unpad dina taun ajaran 2005-2006 nyaéta Prof. Dr. Ganjar Kurnia.

Unpad boga 16 fakultas, nyaéta:

  • Fakultas Téknologi Industri Pertanian
  • Fakultas Peternakan
  • Fakultas Farmasi
  • Fakultas Ékonomi
  • Fakultas Élmu Sosial jeung Élmu Pulitik
  • Program Pascasarjana
  • Fakultas MIPA
  • Fakultas Kadokteran
  • Fakultas Pertanian
  • Fakultas Élmu Komunikasi
  • Fakultas Hukum
  • Fakultas Psikologi
  • Fakultas téhnik Géologi
  • Fakultas Élmu Budaya
  • Fakultas Perikanan jeung Élmu Kalautan
  • Fakultas Élmu Kaparawatan
  • Fakultas Kadokteran Gigi

Universitas Padjadajaran boga dua kampus utama, nyaéta Kampus Iwa Koesoema Soemantri di Jalan Dipati Ukur Bandung jeung Kampus Jatinangor di Jalan Raya Bandung-Sumedang, Kabupatén Sumedang. Sajaba ti dua kampus éta aya ogé kampus Éksténsi MIPA jeung Kampus PAAP di Dago jeung Dipati Ukur.

Universitas Padjadjaran ngabogaan 50 Program Sarjana, 20 Program Magister, 9 Program Doktor, Program Spésialis, Program Ékténsi, Program D4, sarta Program D3.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →