Back

ⓘ Bandung TV nyaéta setasion televisi lokal swasta munggaran di dayeuh Bandung, Jawa Kulon. Minangka wadah kréativitas masarakat Sunda, Bandung TV, télévisi lokal ..



                                               

Widya Saputra

Widyaningrum Surya Nugraha nyaéta saurang presenter TV ti Indonésia. Ayeuna anjeunna seueur dikenal jalmi sabagai presenter acara olahraga di stasiun TV Trans7 kususnya dina acara Liga Italia Serie-A jeung MotoGP. Widya ngawitan karir ti yuswa alit, ti taun 1993 anjeunna janten penyanyi di grup Trio Laris. Taun 1998 anjeunna lebet TV janten presenter acara Kring Olala di TPI. Teras di 2001 anjeunna janten presenter acara Musiq di TVRI. Mimiti taun 2006 anjeunna janten presenter MotoGP, jeung masih keneh dipertahankeun sampai ayeuna. Widya mangrupa salah sahiji alumni UNPAD, Bandung, jurusa ...

                                     

ⓘ Bandung TV

Bandung TV nyaéta setasion televisi lokal swasta munggaran di dayeuh Bandung, Jawa Kulon. Minangka wadah kréativitas masarakat Sunda, Bandung TV, télévisi lokal munggaran di Bandung sarta Jawa Kulon nitikbeuratkeun program acarana dina usaha nyaangan masarakat dina sagala aspék kahirupan kalawan dadasar seni budaya. Titik beurat ieu dipilih alatan seni budaya mangrupa titik puseur kahirupan anu ngusikkeun diménsi sosial sarta ékonomi masarakat. Kalawan ayana usaha ngahirupkeun deui jatidiri wewengkon Jawa Kulon, nangtungna Nagara Républik Indonésia dina kabinékaan baris kabiruyungan.

Setasiun ieu bisa diaksés ngaliwatan parigi saluran 38 UHF. Sloganna JATI DIRI PASUNDAN ditujukeun pikeun ngangkat deui ajén-inajén budaya sarta poténsi lokal anu aya di Jawa Kulon umumna sarta Bandung hususna minangka dayeuh puseur propinsi. Logo Bandung TV diwangun ku sawatara unsur nyaéta Kembang Cangkok Wijayakusumah, Kujang, sarta tulisan BANDUNG mangrupa manunggaling Tri Tangtu di Buana, nyaéta sang Rama, sang Resi, sarta sang Ratu, atawa mangrupa hakékat tina sipat manusa linuhung anu silih asih, silih asah, sarta silih asuh.

                                     

1. Program

Sawatara ti antara program-program Bandung TV anu ngarojong usaha ngangkat budaya lokal nyaéta:

  • Bandung Akhir Pekan saban minggu jam 08.00 WIB,Features
  • Program berita mangrupa laporan sabudeureun Dayeuh Bandung jeung Jawa Kulon nu dimaksudkeun pikeun ngadalikeun kawijakan pamaréntah wewengkon sarta méré informasi ka masarakat.
  • Inpakta Informasi Paling Aktual jam 14.00, 16.00 & 21.00 WIB
  • Program berita anu disiarkan sacara langsung babarengan jeung jaringan TV Bali TV-Jogja TV-Semarang TV; Lintas Mancanegara, Suluh Indonésia, Mozaik Khatulistiwa, Warisan Nusantara, Pesona Balanja.
  • Program pikeun nonoman Bandung anu kréatif nyaéta: réaKSI Remaja Aksi dan Kréasi, saban poé Minggu pkl.20.30 WIB, SoundXplore saban poé Rebo, pkl.21.00 WIB, PILOKS Pilihan Lagu OKS, saban poé Saptu,pkl.16.30 WIB, Music Holic saban poé Senén, Salasa sarta Rebo,pkl. 20.00 WIB, 101% West Clip saban poé Minggu, pkl.22.30 WIB, KABAR BINTANG
  • Tangara Pasundan, warta dina Basa Sunda jam 13.00 WIB saban poé
  • Pamintonan hasil kréativitas para nonoman Pasundan jeung harepan éksisténsi maranéhanana dipikanyaho ku masarakat réa mangrupa program MIDANG program pintonan kasenian, Senén-kemis pkl.11.00 WIB, WAYANG GOLEK Saptu-minggu,pkl.22.30 WIB, GOLEMPANG Dialog Budaya Basa Sunda, saban Kemis pkl.21.00 WIB, SEKAR AMIS tembang Sunda, saban Jumaah pkl. 21.00 WIB, WARUNG TUMARITIS wayang golék minimalis kalawan dalang ki Opik Sunandar Sunarya, saban Senén,pkl.21.00 WIB, KLIP PARAHYANGAN program lagu-lagu Sunda saban poé pkl. 17.30 WIB, BENTANG PARAHYANGAN lagu pop sunda, saban Rebo pkl.16.30 WIB, MANDALAWANGI program husus wisata di Bandung sarta Jawa Kulon, saban poé Senén pkl.21.00 WIB, DALINGDING ASIH program tembang Sunda, saban poé Saptu pkl. 19.00 WIB.
  • Seputar Bandung Raya jam 18.30 WIB saban poé
  • Gelanggang Siliwangi
  • Dialog langsung antara panongton kalawan narasumber kawas budayawan, sosiolog, seniman Sunda.
  • Dialog-dialog pangobatan alternatif; Reiki Ling Chi, Tritunggal, Solusi Anjeun, Dokter Urang, Dialog Husus, jll.
  • Topik Pers ngabahas masalah sosial, ékonomi sarta hal-ahal anu keur haneut digunemkeun. Program ieu disiarkeun sacara langsung antukna ngagampangkeun masarakat pikeun kalibet sacara interaktif méré pananya atawa kamandang ngaliwatan telepon 022-4205467.
  • Balad Persib pikeun bobotoh Persib
  • Dialog dina basa Sunda; Golempang
  • Program interaktif
  • Informasi olahraga disiarkeun sacara langsung sarta interaktif
  • Persib On Bandung TV Persib
  • Ngopi Euy, program sisi séjén dayeuh Bandung.
  • Lejel Home Shopping, program produk-produk Koréa jam 09.00 WIB sarta 13.30 WIB saban poé.
  • Program séjénna
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →