Back

ⓘ International Civil Aviation Organization atawa ICAO nyaéta salah sahiji institusi ti Sarikat Bangsa-Bangsa nu ngembangkeun téhnik jeung prinsip-prinsip navigas ..



International Civil Aviation Organization
                                     

ⓘ International Civil Aviation Organization

International Civil Aviation Organization atawa ICAO nyaéta salah sahiji institusi ti Sarikat Bangsa-Bangsa nu ngembangkeun téhnik jeung prinsip-prinsip navigasi udara internasional jeung ngabantu kamekaran rarancang jeung pangembangan angkutan udara internasional pikeun nangtukeun kamekaranna karancang jeung aman.

Déwan ICAO ngadopsi standar jeung ngarékoméndasikeun praktik ngeunaan penerbangan, panyegahan gangguan intervénsi nu ilégal, jeung ngababarikeun prosedur lintas nagara pikeun penerbangan sipil internasional. Assad Kotaite geus jadi Présidén Déwan ICAO ti 1976, tapi mundur dina taun 2006.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →