Back

ⓘ RCTI. PT. Rajawali Citra Televisi Indonésia atawa anu leuwih dipikawanoh minangka RCTI, ngadeg tanggal 21 Agustus 1987 jeung diwangun dina lahan anu legana 10 H ..



RCTI
                                     

ⓘ RCTI

PT. Rajawali Citra Televisi Indonésia atawa anu leuwih dipikawanoh minangka RCTI, ngadeg tanggal 21 Agustus 1987 jeung diwangun dina lahan anu legana 10 Héktar. RCTI mimiti ngajumantara dina tahap percobaan kalawan lilana 4 jam dina sapoé, dina tanggal 14 Nopémber 1988. Tuluy ngajumantara dina tanggal 24 Agustus 1989, siaran RCTI ngan saukur bisa ditéwak ku pamiarsa anu boga dékoder jeung mayar iuran unggal bulanna.

Dina tanggal 1 Agustus 1990 dumasar kaputusan Menteri Penerangan, pausahaan anu mash sagrup jeung TPIMNCTV jeung Global TV téh, mimiti ngaleupaskeun pamakéan dékoder. Nu antukna masarakat anu teu ngalanggan dékoder ogé bisa ningali tayangan RCTI. Mintonkeun rupa-rupa program acara hiburan, informasi jeung berita anu dikemas kalawan matak narik nu nongton.

Kiwari RCTI téh mangrupa sistem televisi aun mibanda jaringan panglegana di Indonésia. Ngaliwatan 48 stasiun relayna, program-program RCTI téh dilalajoanan ku kira-kira 180 juta pamiarsa anu sumebar di 302 kota si sakumna Nusantara, atawa kira-kira 80 % tina jumlah pangeusi Indonésia. Ieu kaayaan démografi téh dibarengan ku rarancang program-program anu matak narik jeung dibarengan ku rating anu hadé, narik minat iklah pikeun mintonkeun promo maranéhna di RCTI.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →