Back

ⓘ Yoshitaka Amano 天野 喜孝, Yoshitaka Amano? gumelar ping 28 Juli 1952 di kota leutik deukeut kaki Gunung Fuji Shizupka, Jepang. Yoshitaka Amano nyaéta salah sau ..



Yoshitaka Amano
                                     

ⓘ Yoshitaka Amano

Yoshitaka Amano 天野 喜孝, Yoshitaka Amano? gumelar ping 28 Juli 1952 di kota leutik deukeut kaki Gunung Fuji Shizupka, Jepang. Yoshitaka Amano nyaéta salah saurang désainer vidéo game ti Jepang.

                                     

1. Awal Karir

Nalika indit ka babaturanna nu aya di Tokyo taun 1967, anjeunna latihan ngalukis di studio animasi Tatsunoko, nu nyieun animasi Mach GO jeung Space Ace. Sabada sataun latihan, Amano nyokot bagéan dina nga disain karakter-karakter kartun anu populér harita anu di terbitkeun ku studio Tatsunoko, di antawisna Gatchaman dirilis di Amerika Serikat nu judulna G-Force and Battle of the Planets, Hutch the Honeybee, jeung Cashaan: Robot Hunter.

Sabada 15 taun digawé di éta studio, ahirna Amano ngajukeun surat pengunduran diri, harita Amano 30 taun. Taun 1984 Amano ngarilis koléksi lukisan mimitina, Maten Evil Universe. Dituluykeun ku kolaborasi jeung panulis séjén, nu ahirna hampir kana 20 buku Komik anu ka jual jautaan éksemplar. Karya-karya nu di hasilkeun ku Amano di antawisna Hideyuki Kikuchis Vampire Hunter D, Kaoru Kurimontos Guin Saga, Yoshiki Tanakas Arslan Chronicals, jeung Rasen-O Spiral King and Chimera.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →