Back

ⓘ Généalogi. Umumna digunakeun dina widang sajarah jeung sababaraha widang nu patali jeung asal-muasal sarta pancakaki, kaasup biografi jeung autobiografi nu maké ..



Généalogi
                                     

ⓘ Généalogi

Généalogi. Umumna digunakeun dina widang sajarah jeung sababaraha widang nu patali jeung asal-muasal sarta pancakaki, kaasup biografi jeung autobiografi nu maké inténsitas kontinuitas jeung hubungan sacara kronologis. Sanajan kitu, généalogi faucaltian saperti ditalungtik dina tiori kontémporer malah mah pasalungsingan sacara diamétral. Saperti konsep hypogram dina tiori intertéks, mangpaat généalogi lain asal-muasal, arketipe, jeung prototipe, tapi taré rhukeur ngungkabkeun pa-rupa unsur dina kajadian nu karandapan. Unsur-unsur éta ogé karandapan sacara kabeneran, diskursif, jeung diskontinuitas.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →