Back

ⓘ Disain - Reliabilitas, 19 Agustus, 15 Pébruari, 3 April, 28 Nopémber, 27 April ..



                                               

Reliabilitas

Dina rékayasa sacara umum, reliabilitas nyaéta kamampuh hiji komponen atawa sistim dina éta komponen keur ditembongkeun salaku hasil disain. Tempo teori reliabilitas sarta disain sistim nu reliable. Program komputer dijieun keur ngitung sistim reliabiti nu kompleks ngagunakeun téhnik pemodelan reliabiliti. Dina widang telekomunikasi, watesan reliabilitas nyaéta: The continuous availability of communication services to the general public, and emergency response activities in particular, during normal operating conditions and under emergency circumstances with minimal disruption. The ability ...

                                               

19 Agustus

1895 - Taiwan aya dina kakawasaan Jepang sanggeus Cina kapaksa ngaleupaskeun Kapuloan Taiwan ku sabab éléh perang ti Jepang. Jepang ngawasana kawilang lila, nyaéta nepi ka Perang Dunia II. 1953 - CIA mantuan militer Iran pikeun ngudéta pamaréntahan Mohammed Mossaddeq sangkan nyerahkeunn kakawasaanana ka Syah Iran 1944 - Perang Dunya II: Lekasanna Operasi Bagration. 1945 - Mimiti ditetepkeunna Jawa Kulon minangka Propinsi di Républik Indonésia 1945 - Présidén Sukarno ngangkat Mr. Dr. R.S.E. Koesoemah Atmadja minangka Ketua Mahkamah Agung Républik Indonésia nu tuluy ditetepkeun minangka poé ...

                                               

15 Pébruari

1982 – Pangeboran minyak Ocean Ranger tilelep alatan badéy di leupas basisir Newfoundland, Kanada, nelasan 84 pagawé. 1991 – Kasapukan Visegrád nu ngadegkeun gawé bareng pikeun nuju kana sistim pasar bébas ditarékeun ku para pamingpin Chékoslowakia, Hongaria jeung Polandia. 2001 – Rancangan munggaran génom jalma nu kumplit dipedalkeun dina majalah jurnal Nature. 2012 – Tilu ratus genep puluh jalma maraot dina hiji kahuruan di panjara Honduras di Kota Comayagua. 1944 – Perang Dunia II: Serangan ka Narva dimimitian ku Front Leningrad. 1942 – Perang Dunia II: Sabada serangan Jepang ka Singapu ...

                                               

3 April

1882 – Robert Ford nelasan Jesse James. 2017 – Hiji bom ngajelegur di metro St. Petersburg, nelasan 14 jalma sarta nyideraan sababaraha urang lianna. 1948 – Perang Tiis: Présidén AS Harry S. Truman néken Marshall Plan Rancangan Marshall, ngaluarkeun $5 miliyar pikeun ngabantuan 16 nagara. 1968 – Martin Luther King Jr. nepikeun pidatona nu kawentar. Poé isukna manéhna aya nu nelasan. 1936 – Bruno Richard Hauptmann dihukum mati alatan nyulik jeung nelasan Charles Augustus Lindbergh, Jr., orok anak pilot Charles Lindbergh. 2013 – Leuwih ti 50 jalma palastra dina banjir ku alatan hujan gedé di ...

                                               

28 Nopémber

1975 – Timor Wétan nyatakeun merdéka ti Portugis. 1966 – Michel Micombero ngarugrugkeun pamaréntahan monarki Burundi sarta ngajadikeun dirina présidén nu kahiji. 1895 – Balap mobil munggaran di Amérika jauhna 54 mil ti Jackson Park Chicago nepi ka Evanston, Illinois. Frank Duryea menang dina waktu kurang leuwih sapuluh jam. 1960 – Mauritania merdéka ti Perancis. 1942 – Di Boston, Massachusetts, kahuruan di klub peuting Cocoanut Grove nelasan 492 jalma. 1958 – Misil balistik antarbenua singk. Inggris ICBM SM-65 Atlas, misil munggaran nu hasil dipesatkeun, dijieun ku AS sarta asup kana golon ...

                                               

27 April

1956 – Juara dunia kelas beurat tinju nu teu kaéléhkeun, Rocky Marciano, reureuh tina tinjuna. 1961 – Sierra Leone meunangkeun kamerdékaan ti Karajaan Inggris, Milton Margai minangka PM kahijina. 1992 – Féderasi Rusia jeung 12 manten Républik Soviét lianna jaradi anggota IMF jeung Bank Dunya. 1953 – Operasi Moolah ngawarkeun $50.000 ka sing saha waé pilot nu daék biluk bari mawa pasawat mikoyan-Gruvich MIG-15 ka Koréa Kidul. Pilot nu kahiji bakal meunang $100.000. 2006 – Pangwangunan Munara Kabébasan dimimitian kaituna diganti ngaran jadi One World Trade Center di Kota New York. 2011 – Ang ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →