Back

ⓘ Rarancang - Tujuh Alat Manajemén jeung Rarancang, RCTI, International Civil Aviation Organization, 14 Oktober, Rékayasa géotéhnik, LG G4 Stylus ..



                                               

Tujuh Alat Manajemén jeung Rarancang

Tujuh Alat Manajemén jeung Rarancang asal muasalna aya dina gawe Panalungtikan Operasi sanggeusna Perang Dunya II jeung panalungtikan Total Quality Control urang Jepang. Dina taun 1979, buku Seven New Quality Tools for Managers and Staff diterbitkeun sarta taun 1983 dialihbasakeun kana basa Inggris. Tujuh alat éta nyaéta: Tree Diagram Activity Network Diagram Prioritization Matrix Process Decision Program Chart PDPC Matrix Diagram Affinity Diagram KJ Method Interrelationship Diagraph ID

                                               

RCTI

PT. Rajawali Citra Televisi Indonésia atawa anu leuwih dipikawanoh minangka RCTI, ngadeg tanggal 21 Agustus 1987 jeung diwangun dina lahan anu legana 10 Héktar. RCTI mimiti ngajumantara dina tahap percobaan kalawan lilana 4 jam dina sapoé, dina tanggal 14 Nopémber 1988. Tuluy ngajumantara dina tanggal 24 Agustus 1989, siaran RCTI ngan saukur bisa ditéwak ku pamiarsa anu boga dékoder jeung mayar iuran unggal bulanna. Dina tanggal 1 Agustus 1990 dumasar kaputusan Menteri Penerangan, pausahaan anu mash sagrup jeung TPIMNCTV jeung Global TV téh, mimiti ngaleupaskeun pamakéan dékoder. Nu antukn ...

                                               

International Civil Aviation Organization

International Civil Aviation Organization atawa ICAO nyaéta salah sahiji institusi ti Sarikat Bangsa-Bangsa nu ngembangkeun téhnik jeung prinsip-prinsip navigasi udara internasional jeung ngabantu kamekaran rarancang jeung pangembangan angkutan udara internasional pikeun nangtukeun kamekaranna karancang jeung aman. Déwan ICAO ngadopsi standar jeung ngarékoméndasikeun praktik ngeunaan penerbangan, panyegahan gangguan intervénsi nu ilégal, jeung ngababarikeun prosedur lintas nagara pikeun penerbangan sipil internasional. Assad Kotaite geus jadi Présidén Déwan ICAO ti 1976, tapi mundur dina t ...

                                               

14 Oktober

1912 - Manten Présidén Theodore Roosevelt ditembak sarta tatu leutik dina dadana ku John Flammang Schrank. 1806 - Napoléon ngéléhkeun Prusia dina Patempuran Jena–Auerstedt. 1808 - Républik Ragusa dianéksasi ku Perancis. 1915 - Bulgaria ngagabung kana Kakuatan Tengah dina PD I. 1066 - Panaklukan Bangsa Norman ka Inggris dimimitian ku Patempuran Hastings. 1888 - Louis Le Prince nyieun filem gérak munggaran, Roundhay Garden Scene. 1926 - Buku barudak Winnie the Pooh beunang A. A. Milne mimiti medal. 1968 - 6.5SR Lini Meckering di Australi Kulon, 20-28 jalma maraot. 2017 - Hiji bom treuk nu ro ...

                                               

Rékayasa géotéhnik

Rékayasa géotéhnik nyaéta cabang rékayasa sipil nu museurkeun kana rékayasa paripolah material taneuh. Rékayasa géotéknik kaasup panalungtikan kaayaan sahandapeun taneuh jeung materialna; taksiran resiko kaayaan lokasi; rancangan wangunan jeung struktur pondasi; sarta nitenan lokasi kalayan maneuh, ogé rarancang jeung konstruksi pondasi. Sacara husus, proyék rékayasa géotéhnik dimimitian ku panalungtikan lokasi ngeunaan taneuh jeung batuan dasar sarta sahandapeun tempat di ditalungtik keur nangtukeun sifat téhnikna kaasup kumaha pakaitna jeung, dina atawa di jéro konstruksi nu diusulkeun. ...

                                               

Musieum Konferensi Asia Afrika

yaan, Pemerintah Daerah Tingkat I Propinsi Jawa Barat, sarta Universitas Padjadjaran. Rarancang jeung téhnis ngawangunna mah dipigawé ku PT.Decenta, Bandung. Musieum Konferensi Asia Afrika diresmikeun ku Presiden RI Soeharto tanggal 24 April 1980 nalika miéling 25 taun-na Konferensi Asia Afrika.

                                               

LG G4 Stylus

LG G4 Stylus nyaéta telepon cerdas Android nu dimekarkeun ku LG Electronics. Mangrupa phablet kelas handap nu ngilu kana rarancang LG G4, kalayan nambahan pénah stylus keur ngagambar atawa méré asupan.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →